fbpx

Web Design

Odată cu apariția internetului, accesul la informație a devenit mult mai ușor, iar acum, orice afacere are nevoie să fie prezentă în mediul online. Website-ul tău face diferența în decizia clientului de a alege serviciul tău sau al concurenței.

Elemente de design inovatoare și creative

Pagini gândite pentru utilizatori

Combinam design-ul creativ, serviciile companiei tale si tehnologia pentru o experienta digitala memorabila la fiecare interactiune a utilizatorului.

Suntem axați pe a dezvolta magazine online și site-uri de prezentare pentru a aduce conversii. Respectăm ultimele standarde din domeniu, pentru ca tu să poți vinde eficient.

Design Modern

Imaginile și culorile pot fi folosite pentru a atrage o acțiune din partea vizitatorului. Un aspect modern și profesional va crea imediat încredere în rândul clienților, iar brandul tău va fi pus în evidență.

Design Responsiv

Astăzi este necesar ca orice website să se poată adapta pe toate device-urile (telefon , tabletă , laptop , desktop) pentru a crea o experiență plăcută vizitatorului.

Website Optimizat

Pentru ca un website sa fie complet 100% trebuie să fie optimizat din toate punctele de vedere , adică să fie optim atât SEO cât și din perpectiva vitezei de navigare pe acesta .

Magazine online

Oferim servicii de dezvoltare magazine online la cele mai bune standarde 

Suntem axați pe a oferi consultanță profesională pentru ca prezența ta în mediul online să acopere în totalitate ultimele standarde din domeniu. 

 

Era digitală a acoperă astăzi din ce în ce mai multe domenii, iar comerțul este unul din segmentele care a migrat cel mai mult în mediul online. 

 

Principalele avantaje ale magazinelor online sunt atât din punct de vedere al clientului, cât și din punct de vedere al comerciantului. Ușurința din ziua de astăzi cu care avem acces la informație a permis vânzarea produselor într-un mod mult mai dinamic și mai ușor. 

Website-uri de prezentare

Cele mai importante principii cand vine vorba de un website 

Clientul, astăzi, caută mai întâi informațiile pe internet. Așadar, dacă nu ești prezent și aici, ai mult mai puține șanse ca să fii printre opțiunile acestuia. Astăzi, până și un site de prezentare este atent studiat de către clienți pentru a-i impulsiona să cumpere de la tine. 

 

Website-ul tău face diferența în decizia clientului de a alege serviciul tău sau al concurenței.

Câteva modele de website-uri

Am făcut pentru dumneavoastră cateva modele de website-uri cu design-uri diferite pentru a avea o idee despre munca noastră.

RaisisSoftware

Lasă-ne un mesaj

Contact