fbpx

WEB-DESIGN

Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru
web-design

Raisis Software oferă consultanță gratuită in ceea ce consta web-design -ul unui site pentru companiile nou inființate

Ce tendinte in web-design trebuie sa contina un site atractiv

Inceputul anului 2019 a adus cu sine cele mai practice tendinte in web design, care s-au pastrat inca din anul precedent. In materie de realizare de siteuri, fiecare companie isi pune amprenta proprie, incercand sa dea o forma cat mai practica si usor de folosit de catre clienti.

Care sunt cele mai populare tendinte creative in web design?

  • Cea mai pregnanta tendita care se regaseste in domeniile romanesti este tranzitia la site-urile traduse in engleza si/sau chiar in limba germană. Fiind usor de inteles peste tot in lume, shop-urile online dar si companiile prestatoare de servicii pot fi contactate de colaboratori internationali, fara probleme
  • Pentru site-urile de tip blog sau cele de prezentare, este indicat folosirea scroll-ului pentru o navigare rapida si pentru o prezentarea mai moderna. Fara sa fie nevoie de multe butoane si categorii, informatia circula mai usor catre client.
  • Caracteristica unui site de tip „Single page” este luarea unei decizii rapide a vizitatorului deoarece frumusețea site-ului prezentată într-o singura pagină face ca promovarea acestuia să fie directă și sigură.
  • Caracteristica principală a site-urilor de tip landing page este multitudinea de butoane „call-to-action”,  iar structura sa este asemanătoare website-ului de tipul „Single page”.

Leave a Replay

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Despre noi

Cand vine vorba de domeniul în care activăm, suntem de părere că ne-am născut în tara potrivită, Romania fiind recunoscută peste hotare pentru competența oamenlior săi in domeniul IT.

Recent Posts

Follow Us

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru

RaisisSoftware

Lasă-ne un mesaj

Contact