fbpx

Solicită o analiza a website-ului tău 100% gratuit !

Nu uita să te abonezi la newsletter-ul nostru

Suntem aproape de pragul dintre anii 2019-2020. Website-ul tău e pregătit sa facă față unui nou an plin de obstacole în mediul online?

Aici sunt câteva dintre principalele noastre recomandări:

Este responsive?

Se poate adapta pe toate device-urile (telefon , tabletă , laptop , desktop) ? Sau are o singură variantă și aceea doar pentru desktop? Îți recomandăm să ai în vedere o variantă adaptabilă , pentru a crea o experiență plăcută vizitatorului și clientului deoarece acest lucru reflectă totodată și seriozitatea firmei pe plan online.(ex: www.raisissoftware,ro)

Are un design modern ?

Un website trebuie să arate bine! În același timp este la fel de important ca design-ul să țină cont și de funcționalitate, nu doar ca aspectul său să fie bine finisat. Design-ul ar trebui să facă trecerea dintre punctele cheie asupra punctelor secundare ale website-ului , prin spații bine delimitate, tipografie și culori. Imaginile și culorile pot fi folosite pentru a atrage o acțiune din partea vizitatorului. Un aspect modern și profesional va crea imediat încredere în rândul clienților.

Are certificat SSL ?

Certificatul SSL criptează informațiile astfel încât ele să nu poată fi decriptate decât de serverul căruia îi sunt adresate. Acest lucru garantează că informațiile trimise către un website nu vor fi furate sau modificate. Certificatele SSL pot fi folosite de asemenea și pentru securizarea corespondenței (email). Orice site, indiferent de obiectul său serviciul promovat, de traficul mic sau mare, beneficiază de un upgrade de securitate mare la instalarea unui certificat SSL.

Un avantaj important este că site-urile care au un certificat SSL instalat, au o poziționare mai bună în motorul de căutare Google.
Totodată este neplăcut mesajul din browser : Not secure(Nesecurizat) fiind neprietenos și neprimitor pentru vizitator.

Cum te simți când intri pe website-ul tău?

Poate website-ul tău a rămas cu mult în urmă față de business-ul pe care-l deții, poate simți ca nu mai reprezintă și nu mai arată punctele forte pe care firma ta le-a acumulat de-a lungul anilor , poate design-ul nu mai e pe gustul tău .

Odată cu evoluția exponențială a tehnologiei în ultimii ani și ținând cont că imaginea online a afacerii tale este website-ul, acesta trebuie să evolueze o dată cu business-ul tău.

Dacă ai un website și nu știi daca este potrivit pentru clientul modern , motoarele de căutare (Google, Bing,Yahoo, Baidu) sau dacă este securizat, completați formularul de mai jos pentru a primi consultanță gratuită de la o companie profesionistă. Totodată vă putem oferi un raport unde vă aratăm viteza actuală a website-ului pe care-l detineți și dacă este responsive pe toate device-urile.

[contact-form-7 id=”1368″ title=”Blog contact”]

Leave a Replay

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Despre noi

Cand vine vorba de domeniul în care activăm, suntem de părere că ne-am născut în tara potrivită, Romania fiind recunoscută peste hotare pentru competența oamenlior săi in domeniul IT.

Recent Posts

Follow Us

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru

RaisisSoftware

Lasă-ne un mesaj

Contact