fbpx

Despre companie

RaisisSoftware a luat naștere în anul 2019, ca urmare a unui vis și a unui îndelung proces de dezvoltare a unei companii ce vizează oferirea de servicii software la cel mai înalt grad de profesionalism și creare de parteneriate de lungă durată cu clienții acesteia.

Un grup de minți entuziaste și creative

Suntem o echipă de oameni tineri, motivați și ambițiosi, specializați în web design, web development și dezvoltare aplicații mobile, pregătiți să satisfacă inclusiv cele mai exigente cerințe ale clienților noștri. Din dorința de a le oferi partenerilor noștri servicii de calitate, suntem mereu la curent cu ultimele tendințe din mediul online, iar informația e cuvântul cheie în această eră digitalizată. 

Consultanță și asistență

Raisis Software oferă asistență specializată în domeniul în care activează, pentru a spori profitul afacerii clienților nostri prin implementarea de platforme software.


Suntem specializați în ultimele tehnologii disponibile pe piață, la momentul actual, precum ReactReact Nativenode jsSQL, javaScript.

 

Scopul nostru este acela de a le oferi partenerilor nostri soluții  optime pentru o dezvoltare inteligentă a bussiness-ului lor și suntem axați spre eficiență, optimizarea proceselor și inovație.

Performanță și pasiune

Când vine vorba de domeniul în care activăm, suntem de părere că ne-am născut în țara potrivită, România fiind recunoscută pentru competența oamenlior săi în domeniul IT.


Misiunea noastră este aceea de a ne implica în sporirea productivității interne, cât și a prezenței și vizibilității online a companiilor mici și mijlocii.

Întrebări frecvente

Poate că nu sunt siguri referitor la cum functionează sau care sunt beneficiile pe care un website vi-l poate aduce. Vă răspundem mai jos la câteva dintre cele mai frecvente întrebari adresate de clienții noștri.

Nici vorbă ! Poți fi oriunde atâta timp cât ai acces la internet sau telefon.

La această întrebare nu vă putem raspunde concret fără a cunoaște mai multe detalii privind criteriile care vreți să apară pe website-ul dumneavoastră, deci acest lucru nu poate fi chiar generalizat.Îți vom pune multe întrebări pentru a înțelege activitatea ta, vom studia nevoile tale si ale clienților tăi și vom da oferta de preț bazată pe aceste criterii.

În medie, pentru dezvoltarea unui website de prezentare nu durează mai mult de două săptămâni.  Un magazin online, în medie nu durează mai mult de patru săptămâni, iar pentru dezvoltarea unei platforme personalizate este necesară analiza completă a specificațiilor penturu a putea stabili un timp de dezvoltare. 

Contribuția si feedbackul tău sunt foarte importante. Imediat după semnarea contractului , vom începe prin a vă pune întrebari legate de nevoile dumneavoastră cu privire la design-ul website-ului , culorile predominante , structură și nu în ultimul rând referitor la datele firmei , infomații cu privire la clientelă și servicii ce doriți să fie evidențiate pe site.

Desigur! Ne bucuram atunci când clienții noştri preiau controlul asupra paginii web și învață cum să gestioneze pagina pe cont propriu. Însa de preferat ar fi sa discutați cu noi inainte de a face acest lucru pentru a vă ajuta cu sfaturi pentru a face acest lucru cât mai profesionist.

Ținând cont ca tu ești expertul afacerii tale , e de preferat ca tu să scrii articolele ce vor fi publicate pe website, dar daca ai nevoie de ajutor sau esti prea ocupat ca să poți face asta, avem redactori și editori de text care pot să creeze conținutul pentru tine.

Sigur! Mentenanța unui website este foarte importantă, iar noi acordăm cea mai mare atenție în a menține website-ul la cele mai înalte standarde.

Suntem dispuși să găsim cea mai bună soluție care să se încadreze în bugetul tău.

Suntem o companie care tratează cu interes fiecare proiect. Chiar daca după terminarea proiectului aveți nevoie de consultanță sau de asistență ulterioară ne poți contacta oricand prin email sau prin telefon(le poți găsi pe pagina noastră de Contact)

RaisisSoftware

Lasă-ne un mesaj

Contact